Op deze pagina vindt u de vergelijkingsmodule waarmee u verschillende aanbieders voor cyberverzekeringen kunt vergelijken. Het is bij het afsluiten van een cyberverzekering enorm belangrijk dat er een objectieve vergelijking uitgevoerd wordt. Er dient namelijk op meerdere factoren gelet te worden. Denk bijvoorbeeld aan zaken als:
– Omzet (met name het deel dat afkomstig is van internet/computer gestuurde zaken)
– Betaaltermijn van de premie
– Dekking

Waarom cyberverzekeraars vergelijken?

Het team van Cyberverzekering.com raad aan om alle aanbieders van cyberverzekeringen altijd objectief met elkaar te vergelijken (middels onze vergelijker). Dit omdat de ontwikkelingen in de samenleving ook de grote bedrijven niet ontgaan zijn. Zo kosten de gevolgen van cybercriminaliteit de Nederlandse samenleving jaarlijks 8 miljard euro, het bedrijfsleven is het grootste slachtoffer. Als bedrijf wordt het dus ook steeds belangrijker om jouw onderneming te beschermen tegen de risico’s van cyberaanvallen. Naast het feit dat het bedrijfsleven nu al het grootste slachtoffer is, zullen steeds meer ondernemingen ook afhankelijk worden van de online business en dus ook kwetsbaarder worden voor cyberaanvallen. De verzekeringsmaatschappijen spelen hier goed op in door de cyberverzekering op de markt te brengen, daardoor is het aantal aanbieders hard gegroeid.
Het is voor veel particulieren/bedrijven nog een relatief onbekend onderwerp en een goed objectief advies is daarom noodzakelijk. Door de enorme toename in aanbieders van cyberverzekeringen is het alleen nog maar ingewikkelder geworden, dat is dan ook direct de reden dat wij een objectieve vergelijking bieden van cyberverzekeringen.

Cyberverzekering vergelijken
4.56 (91.11%) 9 votes